UPOZNAJTE NAS


O nama

Domena kamere.ba je u vlasništvu firme IT Systems d.o.o.

IT Systems d.o.o. je firma koja već 14 godina uspješno posluje. Osiguravamo kupcima najširi asortiman proizvoda iz oblasti računarske opreme i video nadzora. Partneri smo svjetski poznatih proizvođača, od kojih izdvajamo: HIKVISION, DAHUA, CISCO, IBM, DELL, INTEL, PANDUIT, MICROSOFT, GRANDSTREAM, KASPERSKY, ALLIED TELESIS i mnogi drugi. Ono što nas izdvaja u mnoštvu internet trgovina jeste nastojanje da sa našim klijentima izgradimo dugoročne i neprekidne poslovne odnose, želeći da nam se vrate nakon uspješno obavljene kupovine, jer zadovoljan kupac je najbolja referenca.

Naša najveća vrijednost su kupci, a za njih smo kreirali mogućnost da kupovinu obavljaju iz udobnosti vlastitog doma, putem našeg weshop-a, kojeg ažuriramo na dnevnoj osnovi. Nudimo proizvode koji su odmah dostupni ili koji, uz narudžbu, za vrlo kratko vrijeme, mogu biti u Vašim rukama.
Sjedište firme je u Sarajevu.

Uslovi poslovanja

Korisnici prihvataju korištenje sadržaja sajta kamere.ba isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.
Korisnicima sajta kamere.ba  strogo je zabranjeno korištenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi aktovi u cilju onesposobljavanja sajta. Navedeno se smatra  kršenjem pravila sajta i podložno je tužbi.
IT SYSTEMS d.o.o. polaže autorska prava na razne sadržaje koji se nalaze na sajtu  kamere.ba (bazu podataka, programski kod, audio i video sadržaje). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala ili sadržaja sa istog, bez dozvole vlasnika istih sadržaja, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
IT SYSTEMS d.o.o. administrira ovaj sajt iz svojih ureda u Sarajevu (Bosna i Hercegovina). IT SYSTEMS d.o.o. ne može garantovati da su sadržaji na sajtu kamere.ba zakoniti i prihvatljivi u drugim državama i na drugim lokacijama i kao takav ne snosi odgovornost za bilo koje kršenje istih zakona koje korisnici sajta mogu prouzrokovati. Ukoliko pristupite ovom sajtu a nalazite se izvan Bosne i Hercegovine to radite na sopstvenu odgovornost i inicijativu i kao takvi se smatrate odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona za mjesto gdje se u tom trenutku nalazite.
Zabranjeno je slanje ili prenošenje, sa ovoga ili na ovaj sajt, bilo kakvih nezakonitih, opscenih, pornografskih, prijetećih, uvredljivih i sličnih materijala koji su u suprotnosti sa nekim zakonom. Komentari i recenzije korisnika koji se nalaze na sajtu ne predstavljaju mišljenje firme IT SYSTEMS d.o.o. niti bilo kojeg od uposlenika iste. IT SYSTEMS d.o.o. može mijenjati uslove korištenja u bilo kojem trenutku.
Lični podaci koje preuzima sajt  kamere.ba u svrhu kupovanja proizvoda tretirani su u skladu sa našom politikom o privatnosti i važećim zakonkim propisima u Bosnii Hercegovini. Ukoliko napustite web lokaciju kamere.ba preko nekog linka to radite na vlastitu odgovornost i IT SYSTEMS d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakve eventualne probleme sa kojima se možete susresti.

Pravila webshopa

• Nakon narudžbe, kupac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu kada ga prodavac kontaktira.
• Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.
• IT SYSTEMS d.o.o. se obavezuje da će naručene proizvode isporučiti u za to predviđenom/dogovorenom vremenskom roku ispravne i neoštećene
• IT SYSTEMS d.o.o. garantuje na porijeklo, originalnost i kvalitet svih proizvoda koje prodaje i svih usluga koje pruža.
• Zabranjeno je umnožavanje i neovlašteno distribuiranje i preprodaja istih.
• IT SYSTEMS d.o.o. ne snosi odgovornost za zloupotrebu i nelegalno korištenje usluga i proizvoda koje pruža.
• Svi podaci o proizvodima i uslugama koji su navedeni na web sajtu  kamere.ba su čisto informativnog karaktera i IT SYSTEMS d.o.o. ne može garantovati na tačnost istih.

Zaštita prvatnosti ličnih podataka

Da bismo uspješno i kvalitetno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Zahvaljujući tim podacima IT SYSTEMS d.o.o. je u mogućnosti da vam isporuči narudžbu kao i da vas obavijesti o statusu iste. IT SYSTEMS d.o.o. se obavezuje  da će čuvati privatnost svih naših kupaca. IT SYSTEMS d.o.o. prikuplja samo podatke koji su neophodni za uspješno poslovanje i kvalitetnu suradnju sa kupcima.
Naši korisnici se u bilo kojem trenutku mogu odjaviti sa naše mailing liste odnosno našeg newslettera.

Garancija kvalitete

Posebnu pažnju posvećujemo razvoju usluga za naše korisnike. Kontrola kvalitete svih procesa u našem poslovanju i stavljanje korisnika na prvo mjesto garantuju sigurnost internet kupovine i zadovoljstvo kupaca.

Najbolje akcije

Pratimo vaše potrebe i snižavamo cijene proizvoda koji vam stvarno trebaju. Važno nam je vaše mišljenje i želje te vas pozivamo da ih izrazite na info@kamere.ba. Kako biste uvijek bili informisani o akcijama, prijavite se na naš e-mail newsletter i odaberite kategorije proizvoda koje vas najviše zanimaju. Na email će vam tada stizati najbolje akcije i dodatni popusti samo za newsletter korisnike.

Širok asortiman

Preko 10.000 proizvoda raspoređenih u kategorije, od računara i servera preko mrežne opreme,televizora, fotoaparata, pa do telefona i mobitela. Uz sve to, svakodnevno nadopunjujemo ponudu novim proizvodima te garantujemo da ćete u našoj ponudi uvijek pronaći nešto za sebe.

Sigurnost plaćanja

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednaki standarde sigurnosti koje koje koriste eBay, Amazon i ostali veliki webshopovi. Uz sve to, jamčimo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

Različiti načini plaćanja

Omogućavamo različite načine plaćanja, ovisno o Vašim mogućnostima i životnom stilu. Cijena je jednaka za sve načine plaćanja kao i dostavu do vrata. Svoju narudžbu možete platiti gotovinom po primitku pošiljke, kreditnim karticama jednokratno, Internet bankarstvom ili općom uplatnicom.

Plaćanje se vrši isključivo u konvertibilnim markama (KM). Pravna lica plaćanje vrše preko žiro računa. IT Systems d.o.o. se obavezuje kupcu izdati račun o izvršenom plaćanju bez obzira da li je fizičko ili pravno lice.

Brza i pouzdana dostava

Dostavljamo besplatno sve naručene proizvode do vaših vrata, u cijeloj BiH . Jedini uslov za besplatnu dostavu je da Vaša narudžba bude veća 200KM.

Za narudžbe manje od 200KM dostava na Vašu adresu u cijeloj BiH je samo 11, 70 KM po narudžbi bez obzira koliko imate artikala u košarici.

Lično preuzimanje

Ako vam ne odgovara dostava do vrata postoji i mogućnost ličnog preuzimanja paketa u našem distributivnom centru u Sarajevu. U tom slučaju štedite troškove dostave. Adresu i radno vrijeme ličnog preuzimanja možete pogledati ovdje.

 Mogućnost povrata robe

Kupac je u trenutku prodaje dužan pregledati robu. Preuzimanjem robe kupac potvrđuje da je roba bez materijalnih nedostataka. Do predaje robe kupcu, rizik slučajne propasti ili oštećenja robe snosi IT Systems d.o.o., a  predajom robe rizik prelazi na kupca. U slučaju da proizvod koji ste dobili ne odgovara slikom ili specifikacijom proizvodu koji ste naručili isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 7 dana od primitka, pod uslovom da proizvod vratite u originalnom pakiranju i neoštećen.

Rasprodani proizvodi

Zbog velike potražnje, moguće je da neke od naručenih artikala trenutno ne možemo isporučiti ili da su isti rasprodani. U ovom slučaju, kupac će o tome biti obaviješten putem e-maila ili telefona, kako bismo dogovorili produženi rok isporuke ili zamjenski proizvod, a po zahtjevu kupca, novac može biti i vraćen.

Otvorena komunikacija s kupcima

Svaki radni dan smo dostupni na broj telefona +387 33 941 461, putem e-maila info@kamere.ba te na Online chatu i društvenoj mreži Facebook. Slijedite nas, postavite nam pitanje, izrazite svoje želje i kritike ili  saznajte najsvježije informacije putem bilo kojeg od navedenih kanala, a mi vam garantujemo da ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

preloader